Estada de 10 professors de universitats de Panamà

82_Pasantia
Formació

Entre els dies 16 i 28 d’abril l’EDO acollirà a un grup de 10 professors d’Universitats de Panamà que es formaran en temes vinculats a la Didàctica de les Ciències i de les Matemàtiques. L’activitat s’emmarca en les activitats de col·laboració entre l’EDO i la Senacyt de Panamà.

Durant dues setmanes d’aquest mes d’abril un grup de 10 professors de Panamà, concretament de la Universitat Nacional de Chiriquí (UNACHI) i la Universitat de Panamà, visitaran la Universitat Autònoma de Barcelona per a rebre formació i orientació en torn a la Didàctica de les Ciències i de les Matemàtiques. El programa s’emmarca dins de les activitats de col·laboració que desenvolupen des de fa anys l’Equip de Desenvolupament Organitzacional i la Secretaria Nacional de Ciència, Tecnologia i Innovació de la República de Panamà.

El programa de  l‘estada inclou, a més de les sessions de tutoria i orientació amb acadèmics amb un ampli recorregut acadèmic i professional dins d ela UAB, visites a centres especialitzats en ensenyament de les ciències, com són el “Centre de Recursos per a Ensenyar i Aprendre Matemàtiques – CREMAT” i el “Centre de Documentació i Experimentació de les Ciències – CDEC”. També s’ha previst la participació dels professors en activitats docents de la universitat amb l’objectiu de que puguin observar en primera persona com es desenvolupa la formació de professors del seu àmbit en el marc de la UAB.

L’activitat, finançada per la Senacyt, organisme autònom de la República de Panamà, forma part del conjunt de projectes i programes que tenen com a objectiu enfortir, donar suport, induir i promoure el desenvolupament de la ciència, la tecnologia i la innovació amb el propòsit d’elevar el nivell de productivitat, competitivitat i modernització en el sector privat, el govern, el sector acadèmic-investigador, i la població en general.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies