Programa definitiu del CIEDO 2012

AnuncioCongreso2012_cat
Activitats

Ja es troba disponible a la pàgina principal del II CIEDO 2012 la relació de simposis i comunicacions acceptades per a ser presentades el pròxim mes de maig.

Com ja s’ha anunciat en aquesta pàgina, els dies 23 a 25 de maig de 2012 tindrà lloc el II Congrés Internacional EDO 2012 “Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa” en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

En aquest moment ens complau informar de que ja està disponible el programa definitiu d’aportacions presentades de forma lliure, per persones individuals o grups de recerca i/o professionals, i que han estat valorades positivament per part del Comitè Científic d’entre les més de 150 aportacions rebudes. La qualitat de les mateixes fan esperar que el II CIEDO 2012 es convertirà, com ja ho va ser l’edició anterior, en un magnífic espai per a l’intercanvi d’experiències i l’establiment de ponts institucionals per a potenciar l’anàlisi del treball col·laboratiu en xarxa i el seu rol en el desenvolupament organitzacional.

La organització recorda, així mateix, que la presentació i publicació de les aportacions exigeix la matriculació de més del 60% dels autors. La certificació de la presentació pública només es donarà als autors matriculats que l’hagin formalitzat.

La organización recuerda, asimismo,  que la presentación y publicación de las aportaciones exige la matriculación de más del 60% de los autores. La certificación de la presentación pública sólo se dará a los autores matriculados que la hayan realizado.

Per accedir a la Web del Congrés: http://edo.uab.cat/congressus

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies