Congrés Universitat i Col·lectius vulnerables

222_CongresoACCEDES
Seminaris

Obert fins el 30 de juny el període d’aportacions pel ‘Congreso Universidad y Colectivos Vulnerables’ que se celebrarà els dies 29 i 30 d’octubre de 2014 a Veracruz (Mèxic), dins el marc del projecte ACCEDES.

El ‘Congreso Universidad y Colectivos Vulnerables’ que tindrà lloc a Veracruz (Mèxic) els dies 29 i 30 d’octubre de 2014 se situa dins el marc del projecte ACCEDES “El acceso y éxito académico de colectivos vulnerables en entornos de riesgo en Latinoamérica”, finançat per la Comissió Europea (DCI/ALA2011-232).

Mitjançant conferències magistrals, taules rodones, simposis, comunicacions i pòsters, s’abordaran els següents objectius: i) conscienciar sobre les dificultats que suposa la universalització de l’educació superior per a les persones i grups vulnerables, ii) discutir les estratègies, accions, programes i polítiques que afavoreixen l’èxit acadèmic a les Institucions d’Educació Superior (IES), iii) consolidar línies de treball i compromisos a les IES per a millorar la situació de persones i col·lectius vulnerables, iv) difondre i contrastar els resultats aconseguits pel projecte ACCEDES.

El període per a fer aportacions, ja sigui en forma de comunicació lliure o de comunicació vinculada a un simposi o pòster, estarà obert fins el 30 de juny de 2014. Les temàtiques del Congrés són: bones pràctiques en l’atenció a col·lectius vulnerables a les IES, estratègies per a la intervenció amb alumnes i grups vulnerables, i atenció a col·lectius vulnerables en diferents àmbits de la vida acadèmica.

Les inscripcions per a participar en el Congrés són gratuïtes i es poden formalitzar fins el dia 15 d’octubre de 2014. Per a més informació, consulta el web del Congrés a http://accelera.uab.cat/congressus/congresoaccedes.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies