Avaluació per competències

37-PUCV
Conferències

Joaquín Gairín ha participa en el Seminari “Enfocament per competències en la Formació Inicial Docent: Disseny Curricular, Didàctica i Avaluació”

Els dies 21, 22 i 23 de novembre té lloc a la Universitat Catòlica de Valparaiso (Xile) el seminari “Enfocament per competències en la Formació Inicial Docent: Disseny Curricular, Didàctica i Avaluació” en el qual el Dr. Joaquín Gairín presentarà la conferència titulada “Avaluació per Competències”

El seminari té per objecte reflexionar i compartir experiències entorn el disseny i implementació de l’enfocament per competències en la formació inicial docent. Per a tractar aquest tema, el seminari ha comptat amb experts i conferenciants de reconeguda trajectòria tant a nivell nacional com internacional. Durant el transcurs del mateix s’han treballat temes vinculats a:

- Formació basada en competències des de les polítiques de Qualitat a l’Educació Superior.
- Enfocaments curriculars basats en competències en la formació inicial docent.
- Formació basada en competències a partir d’experiències nacionals desenvolupades en la formació docent.
- Aportacions innovadores en la formació basada en competències en l’àmbit de la Didàctica i de l’Avaluació en Formació de Professors.
- Experiències sobre el disseny i implementació de sistemes per monitoritzar i avaluar de forma continuada els processos formatius.

El seminari ha estat organitzat amb la col·laboració del Ministeri de Educació de Xile, el MECESUP i l’EPE de la PUCV.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies