Assistim a la 12a Trobada de gestors/es de recerca de Catalunya

El passat 6 de juny, es va celebrar la 12a Trobada de gestors/es de recerca de Catalunya, un esdeveniment clau en l’àmbit de la recerca, sota el lema “Els reptes de la gestió de la recerca”.

Aquesta trobada, que va ser organitzada per l’AGAUR en col·laboració amb la Universitat de Lleida, va servir com a plataforma per a l’intercanvi de bones pràctiques entre els gestors/es de projectes del sistema universitari i de recerca de Catalunya. A més, va proporcionar suport a la professionalització dels gestors/es i va reconèixer la seva tasca dins del sistema de recerca.

La nova edició d’aquest any va tenir com a objectiu principal compartir experiències sobre la capacitat d’adaptació als canvis enfront dels nous reptes que ens planteja l’enfocament actual de les polítiques de recerca, que busquen un major impacte social. La Trobada 2024 va voler destacar la importància de la gestió de la recerca per afrontar la creixent complexitat dels projectes d’investigació, d’acord amb els principis reguladors, polítics i sistèmics que afecten els reptes de la recerca actual i el seu impacte en la societat.

Més informació aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies