Joaquín Gairín participa en el III Congrés Internacional de Gestió Educativa

El 6 de juny el professor i director del CRiEDO Joaquín Gairín va participar en el III Congrés Internacional Gestió Educativa amb la conferència “Direcció i lideratge: dues cares d’una mateixa moneda? Dilemes i reptes”.

La Pontificia Universidad Católica de Valparaíso (PUCV) a Santiago va ser l’amfitriona de la tercera edició del Congrés Internacional de Gestió Educativa. L’esdeveniment, organitzat per l’Escuela de Pedagogia de la PUCV i la Red de Apoyo a la Gestión Educativa (RedAGE), va reunir acadèmics, investigadors i estudiants de pre i postgrau de tota Hispanoamèrica.

El congrés es va centrar en temes com la direcció i el lideratge, la nova administració de l’educació pública xilena i la importància del lideratge sistèmic. Durant la jornada inaugural, David Contreras, director general de Vinculació amb el Mitjà de la PUCV, va emfatitzar el compromís de la universitat amb l’excel·lència i el servei.

A la xerrada titulada “Direcció i lideratge: dues cares d’una mateixa moneda? Dilemes i reptes”, el Dr. Joaquín Gairin, acadèmic i investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de RedAGE, va destacar la importància del lideratge en la gestió educativa. Segons Gairin, els directius poden ser influents si treballen de manera determinada i orienten la seva activitat cap al canvi, en lloc de simplement mantenir l’statu quo.

Més informació aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies