David Rodríguez participa en el Fòrum de l’ECIU University a Kaunas

Els dies 6 i 7 de juny, la Universitat de Kaunas va acollir el Fòrum de l’ECIU University, un esdeveniment que va reunir més de 200 persones de 14 institucions membres de l’ECIU University. Entre els participants hi havia una delegació d’Ucraïna com a convidats especials.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va estar representada per un total de 15 persones, incloent-hi estudiants, professorat i personal d’administració i serveis. Cinc d’aquests participants van oferir diferents sessions als assistents, entre les quals es trobava David Rodríguez.

Durant dos dies, el Fòrum de l’ECIU University va oferir una sèrie de tallers, discussions i sessions amb l’objectiu de donar forma al futur de l’educació i la innovació a Europa. El fòrum va proporcionar oportunitats, va generar idees, va establir connexions i, sobretot, va empoderar la comunitat de l’ECIU University.

Amb l’educació per a una societat resilient i sostenible com a tema d’aquest any, el fòrum va plantejar moltes preguntes i va oferir més d’una manera de trobar una resposta. Els participants es van desplaçar entre tres espais i diverses sessions, utilitzant aquesta oportunitat per intercanviar idees i buscar noves solucions.

Entre sessió i sessió, els participants van tenir temps per connectar i compartir les seves històries a l’ECIU University. Totes diferents, però amb un denominador comú: l’ECIU University ha desafiat les seves mentalitats i ha obert nous horitzons.

Més informació sobre ECIU University aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies