AERA 2024

De l’11 al 14 d’abril se celebra la trobada anual de l’American Educational Research Association a la ciutat de Filadèlfia (EUA).

Aquest esdeveniment és la trobada més gran del món d’investigadors en educació i serveix com a plataforma per a estudis innovadors i pioners en diverses àrees. Amb més de 2.500 sessions per triar, la Reunió Anual 2024 proporcionarà una experiència dinàmica amb oportunitats per aprendre de destacats acadèmics, descobrir les últimes investigacions, participar en converses estimulants i establir relacions professionals.

En aquesta nova edició hi participarà la Georgeta Ion, professora titular i membre del CRiEDO, on presentarà la conferència “Using Research Evidence to Address Diversity in Schools? Insights From Teachers in Catalonia, Poland, and England”. Aquest article examina la implicació dels professors i els líders escolars en/ús de pràctiques educatives basades en investigacions que donen suport a la diversitat. Es van enquestar 534 educadors de Catalunya (Espanya) (N=343), Polònia (N=112) i Anglaterra (N=79) sobre les seves percepcions sobre els costos, els beneficis i la representació simbòlica de l’ús de l’evidència de recerca com a part de la docència i desenvolupament escolar. Les troballes relacionades amb l’ítem de l’enquesta “He trobat proves de recerca útils per guiar el desenvolupament de noves pràctiques docents” mostren que els professors d’escoles on > el 45% dels alumnes provenen de diferents orígens, tenen més probabilitats d’utilitzar evidències de recerca per prendre decisions docents escoles amb alts nivells de diversitat lingüística, però menys probable en centres amb nivells alts d’alumnes amb necessitats educatives especials.

Tota la informació aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies