X Jornades Internacionals del Grup EDO

Data de la trobada científica: 16/05/2019

El proper 16 i 17 de maig tindran lloc les X Jornades Internacionals del Grup EDO, amb activitats que giraran al voltant del tema principal escollit per aquest any “Investigar i innovar a la xarxa”.

Els participants seran els membres i col·laboradors del grup EDO de la UAB, UAH, UGR, UdL, UIC, IUACJ, i experts d’altres grups col·laboradors de l’EDO.

La primera jornada, el dia 16, es realitzarà al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE). Es donarà peu a la presentació i la situació actual del grup EDO i valoracions generals al respecte. Seguidament, en grups es faran les síntesis d’actuacions i valoraciones específiques sobre: la producció científica i publicacions, els projectes d’investigació, la formació general i corporativa, els convenis de col·laboració no formativa, i la comunicació i difusió.

El segon dia les jornades tindràn lloc a la UAB, concretament a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de l’Educació. Un cop feta la benvinguda, es començarà amb les aportacions rellevants i d’interès (en grup) sobre les trobades EIDE, sobre l’Observatori Regional de Qualitat de l’Equitat de l’Educació Superior a Llatinoamerica (ORACLE), l’Observatori Ibèric de Lideratge Educatiu, la Red de Apoyo a la Gestión Educativa (RedAGE), el Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET), la Red Transdisciplinar de Investigación Educativa (RETINDE), l’Aula de Recursos per a l’Avaluació (ARPA) i els projectes “Supporting educational and social inclusion of early youth leavers and youth at risk of early leaving through mechanisms of orientation and tutorial action” (O4YEL) i “Boosting FUTURE careers, education and research activities in the European bio- based industry” (UrBioFuture). Després de la pausa, es durà a terme l’activitat formativa sobre “Reptes i aprenentatges pel treball a la xarxa”, conduïda per Carlos Merinos (UAM) i es definirán els reptes del grup per als propers mesos.

Comparteix a les xarxes: