FIET 2019

Data de la trobada científica: 30/05/2019

El 30 de maig es celebrarà el FIET 2019 sobre la Intel·ligència Artificial en l’Educació.

El FIET (Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia) del 2019 es durà a terme el 30 de maig al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB). La temàtica de la jornada d’aquest any serà la “Intel·ligència Artificial en l’Educació”, i seguirà el camí iniciat en edicions anteriors: reflexionar i fer propostes de caràcter transformador a partir dels resultats de la recerca i de les evidència que aquesta aporta.

El FIET, realitzat per primer cop al 2014, va néixer per ser un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de l’educació i la tecnologia reflexionaven sobre el seu paper transformador en un context digital.  Els seus objectius són contribuir a la millora de l’educació per mitjà de l’anàlisi, el debat, l’elaboració de propostes i la difusió des d’una òptica transformadora, i establir un diàleg Educació-Tecnologia al voltant del potencial i dels riscos de la Intel·ligència Artificial aplicada a l’educació.

La jornada tindrà lloc des de les 9:00h fins les 19:30h, i es dividirà en dues sessions. La sessió del matí serà restringida als membres del 9 grups que formen el FIET i es farà en anglès. L’objectiu és establir un diàleg amb experts per posar sobre la taula aquells aspectes que són promisoris i amenaçadors per a l’educació.

La segona sessió del programa, la de la tarda, serà oberta al públic en general, i es duran a terme dues activitats: “El racó de l’Investigador” on es presentaran comunicacions per part de doctorands de diverses universitats, i un Panell d’Experts anomenat “Esperança o por: què en pot esperar l’educació de la intel·ligència artificial?”.

Els ponents que participaran pel matí a la jornada seran: Jordi Albó-Canals (Tufts University – Center for Engineering Education and Outreach) i Daniel Spikol (Malmö University). Per la tarda, els ponents que hi participaran seran: Ulises Cortés (Barcelona Supercomputing Center (BSC) i UPC), Nardine Osman (Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial – CSIC), Vicenç Casas (RobÈtica, Col·legi Mare de Déu dels Àngels),  Jordi Albó-Canals i Jaume Vilalta (Periodista).

Per a més informació sobre el FIET 2019, cliqui aquí.

Comparteix a les xarxes: