Kick off meeting del projecte UrBIOfuture a Barcelona

Data de la trobada científica: 12/05/2019

Els dies 12 i 13 de maig de 2019 se celebrarà la primera reunió del projecte europeu UrBIOfuture.

El projecte UrBIOFuture a BBI JU – H2020 començarà al maig amb el Kick-Off Meeting a la ciutat de Barcelona. En aquesta trobada, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), coordinadora d’aquest projecte, explicarà la gestió de la primera etapa, les accions i com tots els socis poden aconseguir l’èxit en el desenvolupament de les seves tasques.

El consorci presentarà la descripció de les tasques dels Work Packages (WP) i els objectius de cadascuna d’elles, la planificació per als propers mesos i els primers lliurables que es presentaran a la Comissió Europea. A més, els socis de el projecte podran debatre sobre l’estratègia per tenir una bona coordinació en el desenvolupament de cada tasca i com aquest projecte d’un any aconseguirà els seus principals objectius i els seus impactes positius en el camp de la bioeconomia europea.

A més, en el segon dia d’aquesta reunió, el Consorci, el grup de treball i el grup d’experts industrials podran participar en activitats de grups focals per definir les estratègies i sinergies d’aquest projecte de bioeconomia.

El projecte UrBIOFuture vol inspirar l’educació en bioeconomia a Europa essent l’exemple a seguir en aquest àmbit.

Comparteix a les xarxes: