IV Jornada CEJFE/EDO

Data de la trobada científica: 16/05/2019

El 16 de maig es durà a terme la IV Jornada CEJFE/EDO “Aplicacions pràctiques de la gestió del coneixement a les organitzacions”.

La quarta jornada CEJFE/EDO es celebrarà el proper 16 de maig, la temàtica d’aquesta serà les aplicacions pràctiques de la gestió del coneixement a les organitzacions. Forma part del programa de formació transversal i gestió del coneixement de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta jornada es duran a terme tres taules rodones per mostrar i debatre com les organitzacions poden continuar evolucionant per a ser excel·lents en l’aprofitament de coneixement i del talent de les persones amb una gestió adequada.

L’objectiu de la sessió és arribar a ser un espai on aprendre de totes les experiències d’èxit que actualment es desenvolupen tant a les organitzacions públiques com a les privades. Per acabar, es farà una taula final on els principals experts implicats en les experiències d’èxit desenvolupades plantejaran els propers passos que han de seguir les organitzacions.

Específicament, la jornada té com a destinataris principals els professionals del Departament de Justícia, d’altres departaments, entitats públiques o privades, interessades en el gestió de persones, la gestió del coneixement, i la innovació a les organitzacions.

La jornada tindrà lloc des de les 9h fins les 14:15h del dia 16 de maig al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Ausiàs Marc, 40; 08010 Barcelona). Per a més informació sobre la jornada, contacteu a compartimcejfe.dj@gencat.cat o cliqueu aquí.

Comparteix a les xarxes: