Última reunió de coordinació del projecte D-Eva a Barcelona

Data de la trobada científica: 19/06/2023

Els dies 19 i 20 de juny se celebrarà l’última reunió presencial de coordinació del projecte D-Eva a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En aquesta reunió participaran els membres de l’equip de treball de la Universitat Autònoma de Barcelona, organització coordinadora del projecte D-Eva: Avaluació d’habilitats pràctiques amb l’ús de tecnologies digitals en la formació de mestres (2020-1-ES01-KA226-HE-095485). Així mateix, es comptarà amb la representació de les institucions participants: Digital Society School (Holanda), Intercultural Iceland (Islandia) i University of West Timisoara (Rumanía).

La reunió servirà per a revisar tots els productes intel·lectuals que s’han desenvolupat al llarg del projecte i per enllestir alguns detalls:

  • D-EvaBank: un repositori d’activitats i recursos per a l’avaluació amb eines digitals de les habilitats pràctiques de l’alumnat.
  • D-EvaHub: una plataforma que recull eines, experiències i recursos per a l’avaluació d’habilitats pràctiques mitjançant eines digitals. Dins d’aquesta plataforma també s’inclouen 6 solucions digitals per a avaluar habilitats pràctiques, desenvolupades per l’equip mitjançant realitat virtual, simulacions i gamificació.
  • D-EvaTraining: una formació sobre avaluació d’habilitats pràctiques a través de les tecnologies digitals, en format de micro-càpsules formatives.

Per a consultar els productes del projecte, clica aquí.

Més informació sobre el projecte disponible aquí.

Segueix els avenços del projecte aquí.

Comparteix a les xarxes: