Conferència internacional D-Eva

Data de la trobada científica: 21/06/2023

El 21 de juny es presentarà el projecte D-Eva en tota la seva extensió a la Facultat de Ciències de l’Educació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’esdeveniment començarà amb la intervenció del director del CRiEDO, Joaquín Gairín, juntament amb les dues co-coordinadores del projecte: Cristina Mercadeer i Georgeta Ion (UAB). Seguidament, s’explicarà el projecte i es presentaran els productes elaborats al primer bloc de treball (D-EvaBank), al segon (D-EvaHub) i al tercer (D-EvaTraining).

A la segona meitat de l’esdeveniment, els membres del projecte Laia Alguacil i Andy Morodo (UAB) duran a terme un taller on els i les assistents podran provar algunes de les solucions digitals que s’han creat en el projecte, mitjançant les ulleres de realitat virtual.

Abans de concloure l’acte, dos experts en la temàtica, Ludmila Martins (UB) i Miquel Àngel Prats (URL-Blanquerna), juntament amb la co-coordinadora del projecte Cristina Mercader (UAB) desenvoluparan una discussió en la taula rodona moderada per Ingrid Noguera (membre del projecte, UAB) sobre el futur de l’avaluació en educació superior amb la irrupció de les tecnologies emergents com ara la intel·ligència artificial.

Per a consultar els productes del projecte, clica aquí.

Més informació sobre el projecte disponible aquí.

Segueix els avenços del projecte aquí.

Comparteix a les xarxes: