Jornada final del Projecte INDUCTEACHING

Data de la trobada científica: 07/06/2023

El 7 de juny se celebrarà la Jornada final del Projecte INDUCTEACHING.

En el marc del projecte ARMIF “INDUCTEACHING: validació d’una proposta d’inducció docent lligada a la formació inicial i primer any docent de mestres/as de primària” (2020ARMIF-00022), finançat per l’AGAUR a través del Programa MIF, es va celebrar la jornada final “De la universitat a l’aula: El trànsit cap a la professió docent a primària”. La Jornada pretén ser un espai de trobada per a la presentació dels productes i resultats del projecte INDUCTEACHING, però també un espai d’intercanvi i debat.

Durant la Jornada, participaran experts en formació, desenvolupament professional docent, i inducció docent, així com equips directius i mestres que acompanyen a figures docents en formació i/o novells. La Jornada comptarà, entre d’altres, amb la presència de Joan Cuevas (Director General d’Innovació, Currículum, Digitalització i Llengües), Susana Arànega (Vicedegana Acadèmica de la Facultat d’Educació de la UB) i Zoia Bozu (Professora del Departament de Didàctica i Organització Educativa de la UB) i hi participaran i intervendran diversos membres implicats en el Projecte.

INDUCTEACHING ha estat coordinat per la professora Patricia Olmos (UAB), vinculada al CRiEDO i al grup de recerca consolidat EDO. El projecte ha estat possible gràcies a la participació i col·laboració d’equips directius i mestres de 6 escoles de la xarxa de centres formadors (Escola Jacint Verdaguer, del Prat de Llobregat; Escola Guillem Fortuny, Cambrils; Escola Mestral, Vilanova de la Barca; Escola Virolet, Sabadell; Escola Alexandre Galí, Barcelona; Escola de Pràctiques, Tarragona) i investigadors i professors de 5 universitats catalanes (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Internacional de Catalunya i Universitat de Lleida).

Més informació sobre el Projecte INDUCTEACHING aquí.

Comparteix a les xarxes: