Seminari sobre desenvolupament de competències formals i comunitats d’aprenentatge professional

Data de la trobada científica: 20/04/2022

Aquest seminari se celebrarà el 20 d’abril a l’edifici MRA i comptarà amb la participació de membres del CRiEDO i altres investigadors de la UAB interessats en les temàtiques proposades.

El seminari, conduit per Mathias Thorborg, comptarà amb la participació de membres del CRiEDO i altres investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona interessats en el desenvolupament de competències formals en el si de les comunitats d’aprenentatge professional.

Thorborg, que actualment està realitzant una estada pre-doctoral al CRiEDO, presentarà els resultats de l’estudi realitzat a Dinamarca, on van analitzar els diferents enfocaments de l’aprenentatge i desenvolupament professional (en anglès, Professional Learning and Development – PLD) que es van produir arrel de la reforma escolar de l’any 2014 a aquest país. A partir dels mateixos es preten generar debat i interncanvi d’idees i experiències entre els assistents per tal d’avançar en la comprensió de l’aprenentatge que es produeix en contextos formals de treball.

Thorborg és professor de primària i secundària i té un màster en psicologia de l’educació. Després d’obtenir el màster, va ocupar una plaça com a ajudant d’investigació en projectes que giren al voltant de la pedagogia de l’alimentació i el menjar escolar. Va començar el seu doctorat el 2020 i lliurarà la seva tesi el primer semestre del 2023.

Comparteix a les xarxes: