Reunió de coordinació del projecte BIObec a Itàlia

Data de la trobada científica: 13/07/2022

Els dies 13 i 14 de juliol té lloc una nova reunió de coordinació del projecte BIObec a Bolonya, Itàlia.

L’objectiu d’aquesta trobada, a la que hi participen la Cristina Mercader i l’Aleix Barrera, té per objectiu fer el seguiment de totes les activitats que s’han fet fins el moment i planificar les properes tasques per garantir l’acompliment dels objectius del projecte a termini.

BIObec proposa un marc que fusiona la idea tradicional d’un centre de formació amb la d’un node de coneixement. El projecte establirà centres formatius de base biològica (BBEC per les sigles en anglès) de diversos nivells per actuar com a nodes de coneixement que disminueixin les bretxes entre institucions acadèmiques, estudiants, entitats d’innovació i els responsables de la formulació de polítiques. Així mateix, s’espera que els BBEC siguin prou flexibles per respondre a les necessitats actuals i futures de la indústria i de l’ecosistema circumdant local, regional i nacional.

Des de CRiEDO hem coordinant el desenvolupament d’un estudi a nivell Europeu que identifica quines són les necessitats, expectatives i oportunitats de la creació dels BBEc (Centres d’Educació Bio) a nivell d’Europa. En aquesta línia, durant la reunió s’han presentat els prinicipals resultats de l’estudi. Així mateix, s’ha introduït les línies generals que guiaran la definició dels plans de governança dels centres BBEC.

Més informació sobre el projecte aquí.

Comparteix a les xarxes: