Reunió de coordinació del projecte ACCEDES

Data de la trobada científica: 27/02/2012

Del 27 al 29 de febrer del 2012 es durà a terme la primera reunió de preparació i coordinació general del projecte ACCEDES “Accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica” (DCI-ALA/2011/232).

La primera trobada de coordinació del projecte ACCEDES “Accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica” (DCI-ALA/2011/232) ha de servir per concretar i operativitzar les activitats previstes al projecte. Pel que fa a això, es fa imprescindible fer una lectura del projecte en la seva totalitat i especialment pel que fa a les tasques que afecten cada institució així com portar el document imprès a les sessions presencials de Panamà.

La trobada ha de permetre establir variables d’anàlisi relacionades amb l’accés i la permanència dels col·lectius desafavorits. També s’han d’aportar els documents que a cada país o institució permeten descriure i seleccionar els col·lectius desafavorits, sobre això, tot el que es porti pensat o escrit, pot facilitar el treball col·lectiu.

També pot ser interessant aportar a la trobada documents i referències sobre el tema d’estudi, tant del país com d’estudis, experiències, informes i investigacions del context internacional.

Més informació sobre la Trobada aquí.

Comparteix a les xarxes: