IV Trobada RedAGE

Data de la trobada científica: 28/02/2012

El proper 28 de febrer a la tarda tindrà lloc, a la Universidad Especializada de las Américas (Panamá), la IV Trobada de la RedAGE, a la qual han estat convidats tots els membres de la Xarxa.

La RedAGE és un projecte que sorgeix a partir del finançament de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional l’any 2008 per desenvolupar tres objectius bàsics:

  • Crear una xarxa de suport a la gestió de centres educatius entre Espanya i Llatinoamèrica, que serveixi de referent i de suport a institucions universitàries llatinoamericanes.
  • Coordinar accions entre el Grup de Desenvolupament Organitzacional (EDO) de la UAB i l’Àrea de Gestió Educativa (AGE) de la Universitat ORT.
  • Establir criteris de treball que permetin iniciar línies d’activitat conjuntes, a les quals es puguin incorporar altres àrees de gestió educativa d’universitats llatinoamericanes.

El projecte ha anat creixent a poc a poc fins a convertir-se en una de les principals xarxes de referència a nivell Iberoamericà pel que fa a Gestió Educativa. Així, compta actualment amb més de 300 institucions adscrites i el seu web rep mensualment més de 6.000 visites de països de tot Iberoamèrica.

La IV Trobada de la xarxa és la continuació de les altres trobades que es fan des de l’any 2009. Així, la primera a l’Uruguai (2009), la segona a Xile (2010) i la tercera al Perú (2011). Aquest tercer any la trobada tindrà un altre format, i es realitzarà a la seu de la Universitat Especialitzada de les Amèriques (UDELAS) a Panamà, el dia 28 de febrer.

Per a més informació sobre la RedAGE aquí.

Comparteix a les xarxes: