Jornada sobre prevenció de la intolerància a les competicions esportives escolars

Data de la trobada científica: 21/02/2012

El 21 de febrer de 2012, la Universitat Autònoma de Barcelona celebrarà la Jornada sobre Prevenció de la Intolerància a les Competicions Esportives Escolars.

Les Jornades sobre prevenció de la intolerància a l’esport escolar són promogudes per l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Persegueixen ser un espai d’intercanvi entre professionals interessats a fer de l’esport escolar un espai on les actituds racistes, xenòfobes i intolerants no hi tinguin cabuda.

En el marc de les Jornades es discutirà sobre quines mesures es poden impulsar per desenvolupar accions coordinades entre tots els actors i agents implicats en la formació de nens i joves i interessats en l’esport escolar. Així mateix, es presentarà el Codi de Conducta elaborat com a resultat de la investigació desenvolupada recentment pel Grup EDO, finançada pel Consell Superior d’Esports, i que ha permès constatar quines són les problemàtiques i les causes de la intolerància a l’esport escolar.

Tots els assistents a la jornada rebran un exemplar del Codi.

Per a més informació i inscripcions aquí.

Comparteix a les xarxes: