Reunió de coordinació del projecte ACCEDES a l’Havana

Data de la trobada científica: 01/04/2014

Els dies 1, 2 i 3 d’abril els membres del projecte ACCEDES es reuneixen a l’Havana (Cuba) per a concretar les accions a desenvolupar durant el període 2014.

La reunió de coordinació de ACCEDES ” Accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica” (DCI-ALA/2011/232) ha de servir per analitzar i validar els plans de desenvolupament organitzatiu per a l’atenció a col · lectius vulnerables dissenyats i duts a terme per cadascuna de les institucions sòcies i col·laboradores.

La posada en pràctica del model en cadascuna de les IES sòcia ha de derivar en la incorporació de millores en el propi model que contribueixi a augmentar la seva eficàcia i eficiència quan s’aplica a terceres IES . Aquest exercici de reflexió i revisió ha de servir per evitar que el model a dissenyar sigui excessivament teòric i permetre el seu ajust posterior a les realitats en què s’hagi d’aplicar . Per a això s’han previst sessions de treball grupal en què s’analitzaran els diferents plans d’intervenció que han dissenyat les institucions participants en el projecte.

Durant la trobada es realitzarà també una taula rodona de caràcter obert la temàtica de la qual versarà sobre les “Estratègies de les institucions d’Educació Superior davant de l’informatització.

Participaran de la reunió tots els socis i col·laboradors del projecte ACCEDES.

Per a més informació aquí.

Comparteix a les xarxes: