Jornada sobre usos i abusos de les TIC en adolescents

Data de la trobada científica: 25/03/2014

El proper dimarts 25 de març de 2014 tindrà lloc la Jornada sobre usos i abusos de les TIC en adolescents, organitzada per l’EDO i la col·laboració de Fundació Mapfre.

El proper dimarts 25 de març de 2014 tindrà lloc la Jornada sobre usos i abusos de les TIC en adolescents, organitzada per l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb Fundació Mapfre.

La Jornada pretén ser un espai d’intercanvi en la que debatre sobre les potencialitats que ofereixen les TIC en els àmbits acadèmic, familiar i sòcio-relacional, així com de reflexió sobre els riscos i perills en els que es poden incórrer quan es fa un mal ús/abús de les mateixes.

Adreçada a responsables d’institucions educatives, professors i educadors, psicòlegs, pedagogs i educadors socials, AMPAs, personal de la administració pública i professionals interessats en la temàtica, albergarà una taula rodona que comptarà amb la participació d’Andrés González Bellido (psicòleg) i María José Bartrina Andrés (psicòloga i pedagoga).

La inscripció és gratuïta (places limitades) enviant un correu a edo@uab.cat

Més informació sobre la Jornada aquí.

Comparteix a les xarxes: