V Jornada EDO

Data de la trobada científica: 13/05/2014

El dia 13 de maig de 2014 se celebrarà al CEJFE la V Jornada EDO “Aprendre a través de la pràctica professional”.

Des de l’any 2010 se celebren anualment les Jornades Internacionals EDO per tal de presentar les accions desenvolupades pels diversos subgrups i que serveixin de plataforma per difondre l’activitat del grup i establir sinèrgies entre els seus membres i entitats externes.

Enguany, la Jornada se celebrarà el 13 de maig al CEJFE (C/ Ausiàs March, 40 – Barcelona) entre les 9.30h i les 19.30h, sota el títol “Aprendre a través de la pràctica professional”. A la jornada hi assistiran membres i col·laboradors del Grup EDO provinents de la UAB, UAH, UGR, UdL, UIC, ORT, PUCV, així com experts d’altres grups col·laboradors de l’EDO.

El programa de la Jornada preveu una presentació del moment actual dels diferents subgrups de l’EDO (actuacions, identificació d’estratègies i valoració del seu funcionament), presentacions d’estudis rellevants en realització, l’activitat formativa “Aprendre a partir de la pràctica professional” a càrrec d’Àngels Domingo de la Plataforma Internacional de Pràctica Reflexiva, així com propostes de futur.

Per a més informació aquí.

Comparteix a les xarxes: