Multiplier Event del projecte Interstice a Barcelona

Data de la trobada científica: 20/11/2021

De 18 al 21 de novembre el projecte Interstice participarà en el VI Festival elPetit.

El dissabte 20 de novembre de les 16.45 hores a 18.00 hores el projecte INTERSTICE celebrarà el seu primer Multiplier Event en el marc de l’espai per a la recerca, la formació, el diàleg i el networking que tindrà lloc durant la celebració del VI Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància que organitza LaSala, entitat associada al projecte. Durant el Multiplier les coordinadores del projecte presentaran les línies generals que han portat a la seva concreció, i els diferents coordinadors de  les activitats del projecte presentaran els resultats que s’han obtingut fins al moment, així com la vinculació d’aquestes accions amb projectes previs de les institucions associades.

El Festival elPetit també esdevindrà un espai de formació per als socis del projecte, que participaran com a espectadors en les diverses experiències artístiques en viu que es celebrarán en 20 espais diferents del territori, així com espais de reflexió i anàlisis amb els organitzadors per a construir de forma conjunta coneixement en torn a les arts performatives en la formació dels més petits. L’edició del 2021 centra la mirada en  l’oportunitat de (re)descobrir, (re)pensar, (re)crear i (re)trobar-se a través de les Arts.

El projecte INTERSTICE – Encounters between artists, children and educators (Ref. 2020-1-ES01-KA203-082989), coordinat per Silvia Blanch i Gemma París i finançat per la Unió Europe, i pretén incidir en la millora de la formació d’estudiants universitaris que estan formant-se per ser mestres d’Educació Infantil i d’Educació Primària. Per a fer-ho pretén incorporar experiències innovadores que entrellacen l’art i l’educació a través de l’aprenentatge col·laboratiu entre estudiants, artistes, mestres i nens. Aquestes innovacions pretenen promouen experiències creatives artístiques inclusives a universitaris per incidir en la població infantil, especialment a aquells més vulnerables i que tenen menys oportunitats d’experimentar propostes de qualitat.

Si vols assistir al Festival consulta seva pàgina oficial.

Per a més informació del projecte Interstice visita la seva pàgina oficial.

Comparteix a les xarxes: