Kick-off meeting del projecte BioYouth a Ankara

Data de la trobada científica: 28/11/2022

El 28 i 29 de novembre tindrà lloc a Ankara la reunió de coordinació d’inici del nou projecte europeu BioYouth.

La primera trobada dels socis del projecte servirà per enfortir l’esfera social dels membres que hi participaran, així com per a establir les línies generals de treball, ajustar el calendari i acordar els principals aspectes vinculats a la gestió diària del mateix. Hi participaran representants  de la Universitat Autònoma de Barcelona, de Ia University of Groningen  (Països Baixos), de la Boğaziçi University (Turquia), DG for Youth Services (Turquia), International Agricultural Training Center – UTEM (Turquia).

El projecte “BioYouth – Enhanced Capacity of the Youth on Biobased Economy (2021-1-TR01-KA22-YOU-00029205)”, està finançat en el marc del programa Erasmus + i és coordinat per l’International Agricultural Training Center vinculat al Ministeri d’Agricultura de Turquia. Aquest projecte parteix de l’actual context mundial on els recursos són finits, hi ha problemes ambientals globals i hi ha un gran creixement de la població que ens obliga a buscar noves formes de producció i consum respectant els límits ecològics del nostre planeta. La necessitat d’aconseguir la sostenibilitat acaba amb una forta demanda per modernitzar les nostres indústries i reforçar la posició d’Europa en una economia global altament competitiva. Per fer front a aquests reptes, els països han de millorar i innovar enfocaments en els sectors de la indústria i els serveis substituint el material sintètic derivat de combustibles fòssils per material bio.

BioYouth es focalitza sobretot en el context de Turquia, i té com a objectius principals 1) dissenyar perfils ocupacionals en l’àmbit de la Bioeconomia, 2) sensibilitzar els joves sobre possibles itineraris professionals, xarxes actuals i d’innovació en el sector i 3) desplegar continguts de formació i algunes eines útils per als treballadors.

Més informació del projecte aquí.

Comparteix a les xarxes: