Jornada sobre coneixement i relleu generacional en les administracions públiques

Data de la trobada científica: 10/05/2016

El proper 10 de maig se celebrarà al CEJFE la Jornada prèvia a l’EDO 2016, sota el lema “Coneixement i relleu generacional en les administracions públiques”.

El proper 10 de maig se celebrarà al CEJFE la Jornada prèvia a l’EDO 2016, sota el lema “Coneixement i relleu generacional en les administracions públiques”, destinada a directors d’escoles i instituts d’administració pública, gestors de formació, formadors, gestors de recursos humans de les diferents administracions públiques. La sessió tindrà lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) de 16h a 18:15h.

Les dades per terme mitjà de l’edat dels empleats públics fan evident que un nombre considerable es jubilarà en els pròxims anys. Aquest fet planteja la necessitat d’abordar la manera de retenir el coneixement expert d’aquestes persones. Això requerirà posar en marxa solucions per a gestionar de forma adequada aquest coneixement abans que les persones que l’han adquirit al llarg de la seva carrera professional abandonin l’organització. Les conseqüències de no actuar en aquest sentit poden afectar a la qualitat dels serveis que les administracions públiques han de prestar.

La finalitat d’aquesta sessió és debatre sobre la necessitat de gestionar el coneixement expert davant el relleu generacional de les administracions públiques i exposar algunes experiències per evitar la pèrdua.

Comparteix a les xarxes: