VII Jornades Internacionals del Grup EDO

Data de la trobada científica: 10/05/2016

El dia 10 de maig de 2016 se celebra al CEJFE la VII Jornada EDO “Treballar en i amb xarxes socials a les organitzacions educatives”.

Des de l’any 2010 se celebren anualment les Jornades Internacionals EDO per a presentar les accions desenvolupades pels diferents subgrups i que serveixen de plataforma per a difondre l’activitat del grup i establir sinergies entre els seus membres i entitats externes.

Aquest any, la Jornada se celebra el dia 10 de maig al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Barcelona), entre les 9.00h i les 19.30h, sota el títol “Treballar en i amb xarxes socials a les organitzacions educatives”. A la jornada assistiran membres i col·laboradors del Grup EDO provinents de la UAB, UAH, UGR, UdL, UIC, IUACJ, PUCV, així com experts d’altres grups col·laboradors de l’EDO.

El programa de la Jornada preveu una presentació del moment actual dels diferents subgrups de l’EDO (actuacions, identificació d’estratègies i valoració del seu funcionament), presentacions d’estudis rellevants en realització, l’activitat formativa “Les xarxes socials com a instrument per a la formació i investigació” a càrrec de Dolors Reig, fundadora de l’Acadèmia El Caparzón. També es preveu un espai per a reflexionar sobre les línies de treball futures de l’EDO.

Comparteix a les xarxes: