Conferència internacional final projecte EIPSI

Data de la trobada científica: 23/03/2023

El 23 de març tindrà lloc la Jornada “Pràctiques educatives informades per evidència per a la inclusió escolar” en el marc del projecte EIPSI, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Jornada “Pràctiques educatives informades per evidència per a la inclusió escolar” se celebrarà el 23 de març a la Universitat Autònoma de Barcelona. Serà una oportunitat per a conèixer més sobre el projecte EIPSI – Pràctica informada en l’evidència per a la inclusió escolar. El projecte té com a objectiu millorar l’equitat i inclusió dels estudiants a través de l’ús de pràctiques basades en evidència. La jornada començarà amb la presentació de Chris Brown, de la Universitat de Warwick, que parlarà sobre la importància de facilitar la pràctica educativa basada en evidència per a la inclusió. Després, els socis del projecte exposaran els seus principals recursos i productes, i es va crear un espai d’intercanvi d’experiències entre escoles catalanes i romaneses implicades en el projecte. Finalment, es debatrà sobre els papers dels agents educatius en la promoció de l’ús de l’evidència en la pràctica educativa.

El projecte EIPSI té un enfocament holístic que aborda tres pilars: el desenvolupament de capacitats dels docents, el desenvolupament escolar i la xarxa amb les parts interessades i la sensibilització. El consorci del projecte està format per professionals de diferents àrees de coneixement i experiència, com ara investigació, docència, formulació de polítiques, formació docent, coaching, desenvolupament escolar, inspecció escolar i assessorament psicopedagògic i educatiu, i provenen de cinc països diferents i tres tipus d’institucions: educació superior, administració pública i associació professional.

Per obtenir més informació sobre el projecte EIPSI, podeu visitar la seva pàgina web oficial.

Comparteix a les xarxes: