Jornada EDO – La creació i gestió del coneixement organitzatiu

Data de la trobada científica: 04/03/2015

La Jornada es desenvoluparà en el marc de la XIV edició de l’ Expolearning, durant la“Setmana de l’Educació” que tindrà lloc entre els dies 4 i 8 de març de 2015 a Madrid.

L’ Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona vincula la seva activitat de docència i investigació amb l’anàlisi de les dinàmiques de desenvolupament de les organitzacions en general i les educatives en particular.

Des de l’any 2010 es venen desenvolupant, amb caràcter Bianual, els Congressos Internacionals EDO, que gaudeixen d’àmplia acceptació per part de responsables de formació, tècnics i professionals vinculats a la temàtica.

Amb la realització de la Jornada EDO “La creació i gestió del coneixement organitzatiu”, pretén oferir un espai de reflexió en torn als avenços en aquesta temàtica i promoure la cerca de nous enfocaments que permetin la col·laboració conjunta orientats al desenvolupament de processos de gestió del coneixement efectius.

Els assistents tindran la possibilitat de realitzar sessions de treball online que els permetran la obtenció d’un certificat de aprofitament, que serà convalidable per activitats del Màster en Formació TAC: gestió del talent, aprenentatge i innovació en les organitzacions.

Comparteix a les xarxes: