Jornada Educativa 2015 – L’educació actual: nous reptes, noves tasques

Data de la trobada científica: 13/05/2015

Els dies 13, 14 i 15 de maig el grup EDO de la Universidad de Granada prepara la Jornada Educativa 2015 “L’educació actual: nous reptes, noves tasques” a la Facultat de Ciències de l’Educació de la mateixa universitat.

El grup EDO de la Universidad de Granada prepara, en col·laboració amb els grups de recerca ICE i ProfesioLab, el Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universidad de Granada i l’Associació UGREDUSO, la Jornada Educativa 2015 “L’educació actual: nous reptes, noves tasques “.

Els objectius de la Jornada, adreçada a professorat dels diferents nivells d’ensenyament, educadors socials i treballadors socials, es concreten en:

  • Compartir experiències narrades pels propis professionals en actiu relacionades amb l’organització de les institucions educatives.
  • Reflexionar sobre les respostes que s’estan aplicant en les institucions educatives des de l’àmbit organitzatiu a les noves demandes i reptes que tenen plantejats les institucions educatives.
  • Dibuixar una prospectiva de futur de les organitzacions educatives.
  • Analitzar propostes innovadores des de la perspectiva organitzativa en l’educació del segle XXI.

Per a això es preveuen diferents conferències i taules rodones, en les quals participen acadèmics i professionals amb una àmplia trajectòria, agrupades en funció dels diferents nivells educatius sobre els quals la jornada pretén posar l’accent: educació infantil i primària, educació secundària postobligatòria i educació no formal.

Comparteix a les xarxes: