IV Jornades Internacionals EDO

Data de la trobada científica: 17/05/2013

El 17 de maig de 2013 tindrà lloc a la seu del grup EDO a la Universitat de Lleida les IV Jornades Internacionals sota el lema “Desenvolupament i Innovació en les Organitzacions”.

Des de l’any 2010, el grup EDO organitza anualment unes Jornades Internacionals que tenen per objectiu presentar les diferents accions que desenvolupen els seus subgrups, al mateix temps de servir de plataforma per a la difusió del grup i la recerca de sinergies entre els seus membres i entitats externes.

L’EDO ha preparat, per a aquest any 2013, unes Jornades que giraran entorn el desenvolupament i la innovació en el si de les organitzacions dedicades a la formació i l’educació. Per a això s’han estructurat les sessions de manera que els diferents subgrups puguin presentar les activitats que fan en aquesta línia i, al mateix temps, es focalitzarà en aquells projectes que s’estan desenvolupant en aquests moments i que guarden relació amb la temàtica i que , a més, resulten singulars pel context de desenvolupament, els socis que tenen o la metodologia utilitzada.

Les jornades també seran un espai per a la realització d’una activitat formativa a càrrec de Carlos Guallarte, que dissertarà sobre les estratègies a seguir per a la promoció de la innovació en els centres educatius.

Per a més informació aquí.

Comparteix a les xarxes: