III Jornades Internacionals EDO

Data de la trobada científica: 22/05/2012

El dia 22 de maig de 2012 se celebra la III Jornada EDO “La investigació, innovació i transferència en desenvolupament organitzacional”.

Des de l’any 2010 el grup EDO organitza anualment unes Jornades Internacionals que tenen per objectiu presentar les diferents accions que desenvolupen els seus subgrups, alhora que servir de plataforma per a la difusió del grup i la cerca de sinergies entre els seus membres i entitats externes.

Per a aquest any 2012 l’EDO ha preparat unes Jornades que giraran entorn de la investigació, innovació i transferència que es produeix sobre la base del Desenvolupament Organitzatiu. Per això s’han estructurat les sessions de manera que els diferents subgrups puguin presentar les activitats que fan en aquesta línia i, alhora, es focalitzarà en aquells projectes que s’estan desenvolupant actualment i que per la seva envergadura o temàtica tenen un interès especial per al grup.

Les jornades també seran un espai per fer una activitat formativa sobre Coaching per a directius que impartirà l’experta Carmen Valls.

Finalment, els dies següents a la Jornada es desenvoluparà el II Congrés Internacional EDO “Creació i Gestió del Coneixement i Desenvolupament Organitzatiu: formació i formació corporativa” que han organitzat conjuntament l’equip EDO i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

Més informació aquí.

Comparteix a les xarxes: