Conferència: Tot progressant cap a organitzacions veritablement intel·ligents

Data de la trobada científica: 21/05/2012

El dilluns 21 de maig té lloc al CEJFE la conferència “Tot progressant cap a organitzacions veritablement intel·ligents” a càrrec de Javier Martínez Aldanondo

Aprofitant les sinèrgies que crea el Congrés EDO 2012, els organitzadors del Congrés han preparat algunes activitats prèvies per a reflexionar entorn a la gestió del coneixement a les organitzacions. La primera d’elles tindrà lloc el dilluns 21 de maig al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona i comptarà amb la participació de Javier Martínez Aldanondo.

Martínez Aldanondo és un dels millors especialistes en e-learning i gestió del coneixement en el món de parla hispànica. En particular, la seva manera d’entendre aquestes disciplines posa l’accent en la pedagogia i l’aprenentatge per ell mateix, més que en les tecnologies. Martínez Aldanondo pensa que la millor manera d’aprendre és “aprendre fent” (learning by doing), i no memoritzant allò que explica un professor a l’aula. Sovint ell diu: “Tu practica, nosaltres t’ajudem”.

Comparteix a les xarxes: