I Jornada CRiEDO

Data de la trobada científica: 10/11/2022

El dijous 10 de novembre tindrà lloc a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB l’acte d’inauguració del nostre centre.

El dijous 10 de novembre, a les 18:00 hores, tindrà lloc a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB l’acte d’inauguració del CRiEDO. El nostre centre, que recull l’experiència i trajectòria del grup EDO des de fa més de 30 anys, és una institució acadèmica dedicada l’anàlisi i desenvolupament de les organitzacions vinculades a la formació i l’educació. Hi assistiran la vicerectora de Qualitat de la UAB, Tatiana Rovira Faixa, el director del centre CRiEDO, Joaquín Gairín Sallán, i la secretària de Transformació Educativa de la Generalitat de Catalunya, Núria Mora Lorente.

L’experta internacional en lideratge educatiu Beatriz Pont Ferrer, de l’Institut Internacional de Planificació Educativa de la UNESCO,  pronunciarà la conferència «Liderar el canvi educatiu: habilitats clau per a la millora». Al llarg de la seva carrera, Beatriz Pont ha treballat i divulgat sobre polítiques d’educació, el canvi educatiu i el lideratge educatiu en països de tot el món. També ha treballat a l’OCDE, des d’on va llançar i liderar el suport al canvi educatiu als països de l’OCDE. Ha treballat amb molts països diferents acompanyant-los en els seus esforços de reforma i de millora escolar. Ha estat investigadora del Consell Econòmic i Social del Govern d’Espanya. És doctora en Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid i màster en Relacions Internacionals per la Universitat de Columbia. És doctora honoris causa per la Universitat de Sheffield Hallam (Regne Unit). És professora de política educativa comparada a París. Ha impartit conferències internacionals sobre el canvi educatiu i lideratge.

Després de la conferencia de Beatriz Pont tindrà lloc la taula rodona «El lideratge educatiu per al canvi i el paper de la formació», que  moderarà Maria del Mar Duran Bellonch (CRiEDO-UAB) i que comptarà amb la participació de la secretària de Transformació Educativa de la Generalitat de Catalunya, Núria Mora Lorente, la professora de la Universitat de Lleida Isabel del Arco Bravo i el representant del Col·legi de Pedagogia de Catalunya, Joan Gamero Gómez.

Al final de l’acte es farà el lliurament del 1r Premi CRiEDO a la Innovació i Desenvolupament d’Institucions Educatives i de Formació, que lliurarà la professora Gemma París Romia, del CRiEDO-UAB.

Comparteix a les xarxes: