Conferència final del projecte Heida a Istanbul

Data de la trobada científica: 22/09/2016

Els dies 22 i 23 de setembre se celebrarà la conferència final del projecte Heida a Istanbul.

EDO-UAB participa a l’organització de la Conferència HEIDA com a soci del projecte HEIDA “Data driven decision making for internationalization of higher education”, finançat per Erasmus + programa (Ref.: 2014-1-TR01-KA203-013128).

La conferència serà gratuïta i oferirà a aquells que treballen en la internacionalització a les oficines internacionals de les universitats, la unitat acadèmica o unitat administrativa com institucions d’investigació, desenvolupament estratègic, gestió tecnològica o gestió de dades, la oportunitat de reflexionar i adquirir coneixements nous en temes de gestió d’institucions d’Educació Superior i, concretament, sobre com la internacionalització de les dades pot ser usada per a la presa de decisions. La conferència oferirà als participants diferents sessions que tractaran estudis de casos de bones pràctiques, projectes rellevants en l’àrea de la cooperació internacional i avaluació de qualitat, entre d’altres.

També hi haurà l’oportunitat de presentar la nova eina de software online i el mòdul de formació que va ser desenvolupat com a part del projecte HEIDA, i que va elevar l’interès en l’ús d’aquesta eina entre les institucions participants.

Per a més informació sobre el projecte aquí.

Comparteix a les xarxes: