FIET 2016

Data de la trobada científica: 08/07/2016

El 8 de juliol se celebra una nova edició del FIET a Girona.

El grup EDO-UAB co-organitza la tercera edició del FIET sota el lema “FIETxs 2016: Noves tendències”, que se celebra a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

Els nous escenaris i reptes que planteja l’era actual han propiciat que s’estiguin repensant quines han de ser les habilitats, coneixements i actituds necessaris per fer front a una societat interconnectada, complexa, canviant i tecnològica. El lema d’aquesta edició FIETxs2016, “Noves tendències”, s’adapta i segueix amb els objectius generals del FIET: reflexionar i fer propostes de caire transformador a partir dels resultats de la recerca i de les evidències que aquesta ens aporta.

La present edició constarà de 8 simposis, dues conferències i una taula de comunicacions anomenada “el racó de l’investigador”, donant espai als joves investigadors per a presentar les seves recerques. La conferència inaugural serà a càrrec d’ Ismael Palacín, Director de la Fundació Jaume Bofill, “Els nous horitzons educatius que ens obre la tecnologia” i la de clausura serà a càrrec de Laura Borràs, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes i versarà sobre la literatura i les tecnologies “Llegir, sempre: la tecnologia ens ajuda a llegir el món, a llegir la cultura”. El grup EDO-UAB, a més de co-organitzador, presentarà un simposi coordinat pel director de l’EDO, Joaquín Gairín, titulat “Creació i gestió del coneixement col·lectiu als centres educatius. Reptes i tendències actuals”.

Per a més informació sobre el cost i inscripció aquí.

Comparteix a les xarxes: