Yolanda Muñoz, professora visitant al Brasil

108_inclusio
Activitats

Yolanda Muñoz, membre del grup EDO-UAH, ha estat convidada per la Universidade Estadual Paulista del Brasil per a impartir el curs de postgrau “Educació Inclusiva i Aprenentatge Cooperatiu”

La professora Yolanda Muñoz ha realitzat una estada com a professora visitant al Brasil, concretament a la Universidade Estadual Paulista, Campus Bauru, durant 10 dies, per a impartir el curs de postgrau “Educació Inclusiva i Aprenentatge Cooperatiu”, així com per a mantenir diferents reunions sobre futurs projectes de recerca i col·laboració.

La visita es vincula amb l’estada post doctoral de la professora Vera Lucía Mesías a la UAH el passat curs sobre un interès comú “Desenvolupament de les organitzacions educatives des de la perspectiva inclusiva”. Els programes en els quals s’ha incidit són el Doctorat en Ensenyament de les Ciències i el Màster en Psicologia. L’objectiu de la col·laboració és posar en marxa un projecte de recerca a les escoles públiques, aconseguint que a través de la guia per a la inclusió educativa es comencin processos d’autoavaluació amb el focus d’atenció posat en les propostes de millora per al desenvolupament de la pròpia institució.

Per a més informació sObre el treball conjunt entre la UAH i la Universidade Estadual Paulista, revisar el següent article:  http://www.rinace.net/rlei/numeros/vol6-num2/art1.pdf

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies