Defensa de projectes sobre didàctica de les ciències i didàctica de les matemàtiques

Pissarra
Formació

Durant la setmana del 22 al 27 d’octubre tindrà lloc a Santiago de Xile la presentació i defensa dels projectes desenvolupats en el marc del Diplomat “Direcció de Centres per a la Innovació Educativa”

El grup EDO de la Universitat Autònoma de Barcelona i el MINEDUC, a través de FIDECAP Xile han organitzat conjuntament el diplomat que aquesta setmana arriba a la finalització de la seva primera edició amb la presentació i defensa dels projectes finals per part dels estudiants.

El programa formatiu ha estat dirigit per docents i directius d’escoles d’educació bàsica, i es va desenvolupar durant el curs 2011-12 sota la modalitat de blending learning (modalitat formativa que es centre en la combinació de diferents nivells de formació presencial i a distància). Els objectius han estat, entre altres, promoure el canvi personal en coneixements, competències, actituds i habilitats de directius d’establiments educatius xilens relacionats amb les necessitats de la seva pràctica professional; elabora i aplicar un projecte d’innovació i de millora per a implementar en institucions educatives en les quals treballen les persones participants.

Aquesta activitat forma part del conjunt de programes impulsats pel Ministeri d’Educació que tenen com a objectiu enfortir, donar suport, induir i promoure el desenvolupament de les persones que exerceixen la seva funció directiva a Xile. El tribunal que avaluarà els treballs estarà format pel Dr. Joaquín Gairín (Director del Programa a la UAB), la Dra. Blanca Patricia Silva (UAB) i el Dr. Serafín Antúnez (U. de Barcelona).

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies