Postgrau en gestió docent universitària

utarapca
Formació

S’han iniciat les sessions presencials del Postgrau en Formació docent del professorat universitari que l’equip EDO de la UAB desenvolupa a la Universitat de Tarapacá, a la ciutat d’Arica, Xile.

El passat dia 22 d’octubre s’iniciaren les sessions presencials del Postgrau en Formació docent del professorat universitari que l’equip EDO de la UAB desenvolupa a la Universidad de Tarapacá a la ciutat d’Arica (Xile).

La inauguració del curs va córrer a càrrec de la vicerectora acadèmica de la UTA i en ell el professor Joaquín Gairín va dictar la conferència titulada “La Creació i gestió del Coneixement”. Acte seguit, es van inicar les sessions de la primera setmana presencial, en aquesta ocasió foren els professors Isabel del Arco, membre del grup EDO Universitat De Lleida i el professor Diego Castro, membre de l’EDO-UAB, els encarregats de dictar i dinamitzar les 40 hores de classes i seminaris presencials.

Aquesta activitat formativa, que s’ha organitzat de forma conjunta entre l’EDO-UAB i la Universidad de Tarapacá, tindrà tres promocions (octubre 2012, gener 2013 i març 2013) de 40 alumnes cada una i finalitzarà amb un Master en Gestió docent Universitària el 2013.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies