Webinar PRUNAI: Universitat i Aprenentatge Intergeneracional

El proper 27 de febrer, la comunitat acadèmica es reunirà en línia per participar a la Jornada Final del Projecte PRUNAI (PID2019-107747RB-I00), centrat en l’aprenentatge intergeneracional a la Universitat.

Aquest esdeveniment, el qual es farà mitjançant la plataforma TEAMS, té com a objectiu principal promoure el Desenvolupament Professional del Professorat Universitari.

Programa de l’esdeveniment:

11:30 – Benvinguda:

David Rodríguez donarà inici a l’esdeveniment, donant la benvinguda a tots els participants i destacant la importància de l’aprenentatge intergeneracional a l’educació superior.

11:45 – Conferència Inicial:

Títol: Aprenentatge i Formació del Professorat Universitari

La Dra. Carme Ruíz oferirà una conferència explorant els aspectes clau de l’aprenentatge i la formació del professorat en entorns universitaris.

13:00: Aprenentatge Intergeneracional a la Universitat: resultats i conclusions:

David Rodríguez compartirà les relacions i les experiències d’aprenentatge intergeneracional entre el professorat universitari, mentre que Diego Castro presentarà un model innovador per desenvolupar aquest tipus d’aprenentatge en l’àmbit universitari.

14:00 – Debat:

S’obrirà un espai per intercanviar idees i experiències entre els participants, fomentant la reflexió i el diàleg constructiu al voltant del tema de l’aprenentatge intergeneracional.

15:00 – Cloenda:

Diego Castro, a càrrec de la clausura, resumirà els punts destacats de l’esdeveniment i l’enriquiment del coneixement a nivell universitari.

Aquest esdeveniment representa una oportunitat única per explorar i discutir la importància de laprenentatge intergeneracional en la formació del professorat universitari. La inscripció està oberta a acadèmics, estudiants i professionals interessats en levolució de lensenyament superior.

Registra’t aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies