Consell d’Educació i Benestar Estudiantil centren una nova Trobada del professorat del subàmbit d’Organització Educativa

El passat 13 de febrer alguns membres del CRiEDO tenir van assistir a una nova trobada del professorat d’Organització Educativa de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

La trobada va comptar amb la conferència, i el posterior debat, a càrrec del Sr. Ricard Aymerich, president de la Comissió de Composició i Reglament del Consell d’Educació de Catalunya, que va abordar el canvi de mira educativa en aquest òrgan de participació democràtica.

La Trobada, a més, va incloure un interessant espai de reflexió i coordinació docent al voltant del Benestar Estudiantil en l’àmbit de l’Educació Superior.

Aquesta Trobada forma part dels espais que el professorat del subàmbit de coneixement d’Organització Educativa destina periòdicament a reflexionar, formar-se i compartir coneixements, experiències i pràctiques en relació amb l’organització i la gestió de les institucions educatives.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies