Vols formar-te al CRiEDO?

gorra-graduada-ponga-lapiz-color-canasta-conceptual-educacion-es-estudio-exito-o_4236-794
Formació

Amb el programa de beques de la Fundación Carolina pots finançar la teva estada doctoral o postdoctoral a CRiEDO.

La Fundación Carolina publica una nova edició de la seva convocatòria de beques corresponent a el curs acadèmic 2021-2022. Ho fa coincidint amb el Dia Internacional de l'Educació i en el marc comú de les "Beques de Cooperació Espanyola", integrada per les beques de Fundació Carolina i les de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional i Desenvolupament (AECID), que ofereixen diferents oportunitats de formació amb la mateixa essència de cooperació internacional que caracteritza l'acció exterior espanyola.

En aquesta 21a edició s'ofereixen 504 beques distribuïdes en les següents modalitats: 225 beques de postgrau, 85 beques de doctorat i estades curtes postdoctorals, 27 beques de mobilitat de professorat i 37 beques d'estudis institucionals. A aquestes cal afegir 130 renovacions de beques de doctorat. Suma un total de 153 programes acadèmics, dels quals 136 són de postgrau.

Si creus que alguna d’aquestes modalitats t’interessen, i poden servir per a ampliar la teva formació al CRiEDO, llegeix els requisits que es demanen per a cada una d’elles:

  • Beques de postgrau. Dirigides a la formació de graduades i graduats procedents d'un país membre de la Comunitat Iberoamericana de Nacions, amb capacitat acadèmica o professional avalada per un currículum excel·lent i una trajectòria vital de compromís amb la societat. El programa ofereix dues modalitats de suport: beques i ajudes a l'estudi, i segueix combinant màsters oficials, títols propis i cursos d'especialització, amb especial èmfasi en incrementar el nombre de títols oficials i el nombre de beques amb titulació oficial.
  • Beques de doctorat i estades curtes postdoctorals. Les beques de doctorat tenen com a objectiu facilitar als docents procedents d'universitats d’Iberoamerica l'obtenció d'un doctorat en centres acadèmics espanyols, propiciant així la creació de xarxes de col·laboració entre institucions universitàries de banda i banda de l'Atlàntic. Per la seva banda, les beques d'estades curtes postdoctorals estan dirigides a docents de les universitats iberoamericanes en possessió del títol de doctorat i propicien intercanvis acadèmics d'alt nivell entre Espanya i Amèrica Llatina.
  • Programes de Mobilitat de professorat. Permeten una estada curta d'investigació a Espanya a docents o personal investigador de les universitats argentines, brasileres, i de el Grup Tordesillas d'universitats.
  • Programes de Beques i Estudis Institucionals. Aquestes beques estan concebudes com un ajut per al finançament de plans de formació en centres espanyols que tendeixin a l'enfortiment institucional de les administracions públiques iberoamericanes. En alguns casos. correspon a les institucions llatinoamericanes i espanyoles associades la tasca de postular els candidats davant la Fundació Carolina.

Contrasta tota la informació a Fundación Carolina: https://www.fundacioncarolina.es/

Si el teu perfil és òptim per a una ajuda, contactan’s a: edo@uab.cat

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies