Visita a la Universidad de Monterrey

OFLORESa
Institucional

La darrera setmana de maig el professor Òscar Flores, membre de EDO-UdL va realitzar una visita al Centre de Tecnologia Educativa de la Universitat de Monterrey (Mèxic).

L’estada va ser una oportunitat per a poder compartir experiències vinculades amb la docència universitària i els processos de gestió i organització dels centres que desenvolupen activitats de suport a la docència en el marc universitari.

Oscar Flores és Doctor en Psicopedagogia per la Universitat de Lleida, Llicenciat en Psicopedagogia i Diplomat en Magisteri, especialitat Educació Física. Actualment és coordinador de l’Àrea de Suport a la Innovació Docent i e-Learning de l’Institut de Ciències de l’Educació – Centre de Formació Contínua de la UdL i  professor associat a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL.

La visita s’inscriu dins de les seves principals línies de treball, que es vinculen amb els processos formatius a través de la tecnologia (formació semipresencial i no presencial) i la anàlisis dels elements del procés d’ensenyament – aprenentatge a la universitat (la innovació docent, les competències, l’organització, l’avaluació,…)

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies