Participació a les Jornades FEAEC

163_MARITANAVARRO
Activitats

Marita Navarro va participar el Passat 10 de maig a les jornades FEAEC en representació de del professorat d’organització escolar l’EDO-UAB

Sota l’emblema “Escoles Europees. De la gestió el lideratge”, es van celebrar, a la Casa del Mar de Barcelona, les XVII Jornades de Gestió Escolar organitzades pel Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya.

La Jornada va comptar amb dues conferències plenàries: la primera d’elles titulada “Ambigüitats i límits del lideratge pedagògic dels directors de centres escolars” que fou a càrrec del prof. Phillipe Perrenoud de la Universitat de Ginebra (Suïssa); la segona portava per títol “Avaluació de centres educatius i regulació escolar” i va ser a càrrec de Denis Meuret, professor de la Universitat de Bourgogne (França).

Les jornades van continuar amb una taula rodona en la que van exposar els seus punts de vista sobre la transició de la direcció al lideratge escolar Pepe Menéndez (Director general adjunt de Jesuïtes de Catalunya), Joan Mateo (Secretari de Polítiques Educatives del Dep. d’Ensenyament) i Neus Lorenzo (Cap de Servei de Llengües Estrageres del Dep. d’Ensenyament). Les Jornades es van valorar molt positivament, sobretot pel debat que es va generar entorn els conceptes de Lideratge, desenvolupament institucional,  avaluació de centre i comunitat i entorn.

Per a més informació: http://www.feaec.cat

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies