UAB, desena en el món del rànking QS 50 under 50

ranking50under50
El centre

La UAB ha estat valorada en desena posició en el rànquing QS top 50 under 50 de les millors universitats del món.

QS Quacquarelli Symonds, empresa especialitzada en la valoració d’institucions educatives i de recerca, ha publicat el rànquing QS top 50 under 50,és a dir, una classificació de les 50 millors universitats del món amb menys de 50 anys de vida. La UAB és la primera de tot l’Estat espanyol i la desena del món.

El rànquing està liderat per la Nanyang Technological University de Singapur, la Hong Kong University of Science and Technology i el KAIST, Korea Advanced Institute of Science & Technology. Espanya compta amb 5 universitats en la classificació. La UAB n’és la primera, en la desena posició mundial; seguida de la Universidad Autónoma de Madrid, en la posició 11; la Universitat Pompeu Fabra, en la posició 31; la Universitat Politècnica de Catalunya, en la posició 43; i la Carlos III de Madrid, que se situa en la posició 48 del rànquing.

La llista està compilada per QS Quacquarelli Symonds, empresa líder en rànquings universitaris. QS Top 50 under 50 aplega les universitats fundades a partir de 1965, i està basat en els resultats del QS World University Ranking 2014/15, amb les 800 millors universitats de tot el món.

El rànquing QS es basa en quatre pilars, la investigació, la docència, l'ocupabilitat i la internacionalització, així com en sis indicadors: la reputació acadèmica, la reputació entre les empreses, la ràtio d' estudiants per facultat, les citacions, la internacionalització de les facultats i la ràtio d'estudiants internacionals.

Per a consultar el rànking complet: http://www.topuniversities.com/top-50-under-50

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies