Trobada d’experts UIMP 2014

UIMP
Seminaris

Propera trobada d’experts a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo que compta amb la participació d’en Joaquín Gairín.

Els propers 4, 5 i 6 de desembre es portarà a terme la trobada d’experts organitzada per la Fundació Universitat Internacional Menéndez Pelayo – Campo de Gibraltar titulada “Trobada d’experts: ciutat i educació. Antecedents i noves perspectives” a la Seu de la UIMP de La línea, Cadis.

En aquesta trobada hi participarà en Joaquín Gairín en una taula rodona sobre aspectes organitzatius a la ciutat educativa i el paper de la formació del professorat juntament amb Primitivo Sánchez, Professor Titular de la Universitat Complutense de Madrid i Mario Martín Bris, Professor Titular de la Universitat d’Alcalá d’Henares.

La línea de treball de la trobada ha estat recurrent per la seva especial rellevància els darrers anys. Algunes de les publicacions que han recollit els punts de vista dels experts en la temàtica de la trobada de la UIMP han estat “La participación en educación . Los consejos escolares, una vía de participación” i “L’atenció a la diversitat a Catalunya. Debat en el sistema educatiu”.


Per a més informació de les publicacions: http://goo.gl/NJedFe   i   http://goo.gl/ZGPucy

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies