Trobada del projecte ACCEDES a la Universitat Catòlica Argentina – Buenos Aires

120_UCA
Recerca

Els dies 29, 30 i 31 d’octubre tindrà lloc a Buenos Aires, Argentina, una trobada del projecte ACCEDES que coordinarà la Universitat Catòlica Argentina.

La reunió de coordinació de ACCEDES “Accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica” (DCI-ALA/2011/232) ha de servir per a concretar els indicadors que ajuden a descriure la vulnerabilitat dels col·lectius que són focus d’atenció en el projecte. Han d’identificar-se indicadors vinculats amb la pobresa i l’exclusió social (externs) i altres vinculats amb factors interns.

La trobada ha de servir per analitzar els informes nacionals generats i estructurar un anàlisis comparatiu de tots els països llatinoamericans del que es desprèn una conceptualització que permeti el posterior desenvolupament d’una metodologia i un model aplicable a diferents contextos de Amèrica Llatina. La realització d’aquest informe ofereix possibilitats d’adaptació i èxit del model d’accés, permanència i rendiment universitària.

Participaran en aquesta trobada els socis d’Argentina, Bolívia, Mèxic, Uruguai i España, amb els col·laboradors de Brasil, Guatemala i Xile.

Per a més informació sobre la trobada: http://accelera.uab.cat/ACCEDES/encuentro_argentina_1/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies