Inauguració de Màster

27-Master_Psico
Formació

Avui a les 16 hores tindrà lloc a la facultat de Ciències de l’Educació de la UAB la inauguració de la cinquena edició del Màster en Intervenció i Assessorament Psicopedagògic per a Professionals.

Aquest programa de màster en psicopedagogia és l’únic a nivell espanyol capaç de dotar als seus alumnes de les eines necessàries per a intervenir des d’una visió institucional davant les problemàtiques psicopedagògiques presents en els nostres centres educatius.

El programa, que coordina el grup EDO-UAB, s’organitza conjuntament amb l’Instituto Superior de Estudios Psicológicos (ISEP) i l’Asociación Aragonesa de Psicopedagogía, arriba aquest any a la seva cinquena edició, la qual cosa confirma la qualitat del programa, que és valorat positivament per part dels alumnes que l’han realitzat anteriorment. Val a dir que, a més, aquesta edició compte amb participants de més de 5 nacionalitats, la qual cosa és motiu d’orgull per part dels organitzadors, doncs esdevé en si mateix un reconeixement internacional a la feina ben fet.

Cal recordar que el grup EDO ofereix també a empreses, centres d’educació formal i no formal, administracions i organitzacions de qualsevol tipologia interessades en els àmbits de recerca propis del grup la possibilitat de dissenyar, planificar i gestionar activitats formatives a mida. Si esteu interessats en aquesta possibilitat escriviu a edo@uab.cat .

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies