La UAB encapçala, amb la UB i la UPF, les universitats espanyoles al rànquing Times Higher Education

ranquingtheimg,0
Institucional

La Universitat Autònoma de Barcelona torna a situar-se enguany en el tram de les posicions 201-225 del rànquing universitari Times Higher Education 2012-2013. Aquesta posició és compartida per la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra, i esdevenen les tres úniques universitats de l’Estat que han assolit aquesta posició.

La UAB ha assolit una puntuació de 39 en l’indicador de la qualitat de la docència, 47.1 punts en internacionalització, 37,3 en transferència de tecnologia, 35,7 en investigació i 62,8 en citacions del articles científics. Aquests valors situen la UAB en el tram de posicions 201-225 del rànquing, juntament amb la UPF i la UB.
 
Les primeres posicions del rànquing a escala mundial han estat per a l’Institut de Tecnologia de Califòrnia (EUA), el CALTECH; per a la Universitat d’Stanford (EUA) i per a la Universitat d’Oxford (Regne Unit), que comparteixen la segona posició. A Europa, Oxford, Cambridge i l’Imperial College de Londres ocupen les tres primeres posicions.
 
De la resta de l'Estat, la universitat amb més bona puntuació ha estat la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) en la franja 301-350, seguida de les universitats de València, Politècnica de València i de Vigo, totes tres a la franja 351-400.
 
El Times Higher Education World University Rànquing és un dels rànkings mundials més prestigiosos. Les dades són recollides, analitzades i verificades pel proveïdor global de dades de Thomson Reuters.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies