Simposi Internacional

unip
Conferències

El proper 6 de maig Joaquín Gairín presentarà a Brasil la conferència titulada “Gestió de la Escola: reptes d’avui dia” al marc d’un Simposi Internacional organitzat per la UNIP.

La Universidade Paulista (UNIP) organitza del 5 al 7 de maig de 2015 el I Simposi Internacional sobre “Polítiques Públiques, Gestió i Formació de Professors”, així com el I Seminari de pràctiques del Programa Institucional de Borsa d’Iniciació a la Docència (PIBID). Les activitats pretenen promoure un espai públic per al intercanvi del coneixement en el camp de la gestió i les polítiques públiques d’educació.

Joaquín Gairín participarà juntament amb Nonato Assis, Lilian Corrêira, Walkiria de Oliveira, Janaina Pinheiro, Fernanda Cristina Pedrinelli i Emília Maria Bezerra com a conferenciant en el Simposi. Tots presentaran a les seves exposicions temes vinculats amb la gestió a l’escola i els reptes que implica, la formació del professor alfabetitzador, així com la formació i la professionalització docent, entre d’altres.

La vinculació de l’EDO-UAB i la UNIP té ja una llarga trajectòria, ja que han intercanviat investigadors, participat a projectes conjunts, així com la comuna pertinència a la RedAGE.

Per a més informació: http://www3.unip.br/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies